Mobility and Email communication

Kommunikation på modtagerens betingelser er nøglen til gode resultater. Individuelt tilpasset kommunikation via kanaler, som modtageren bruger og foretrækker, øger kundeloyaliteten.

mobility_and_e-communication_stralfors3_875x580.jpg

Med vores digitale kommunikationsløsninger giver vi dig ubegrænsede muligheder for din digitale kommunikation. Du kan for eksempel koble aktiviteter på din webside sammen med kommunikation via e-mail og SMS. Det giver dig en forbedret interaktion med dine kunder og en bedre viden om dit marked og dine kunder.

Vi tilbyder både separate løsninger med e-mail og SMS samt kommunikation, der integreres med andre tjenester, for eksempel kundeloyalitetsprogrammer og e-fakturaer. En øget interaktivitet med direkte dialog og feedback øger også mulighederne for at styre trafik og salg hen til din webside.

SMS er en direkte kanal, som giver mulighed for at komme tæt på kunden på det helt rigtige tidspunkt og sted før et køb. Ved at udnytte de muligheder, som aktivitetsbaseret kommunikation giver, kan en tekstmeddelelse, fx om en kampagnekode eller en invitation til en kundeevent, automatisk sendes til de kunder, der interagerer med dig.