invoice_scanning_HERO.jpg

Fysiske og digitale fakturaer i samme flow

Med Invoice Scanning digitaliseres dine fysiske indgående fakturaer. Det gør administrationen nemmere og reducerer minimerer omkostningerne.

Log ind for kunder Download brochure

Selv i den digitale tidsalder forekommer der en del fysiske fakturaer. Og mange fakturaer kommer i PDF-format via e-mail. Håndteringen af dette tager meget tid og mange ressourcer fra din kerneforretning. Ved at scanne indgående fysiske fakturaer og automatisk tolke oplysningerne fra fakturaerne, undgår du denne tidsrøver.

Med Invoice Scanning tager vi hånd om alle dine fakturaer, såvel fysiske som digitale. Fakturaerne scannes og konverteres til det korrekte format for dit elektroniske fakturahåndteringssystem med alle relevante fakturaoplysninger. Derefter sendes de digitaliserede fysiske fakturaer sammen med de digitale til dit fakturasystem.

Hvis der findes forsendelser, der af en eller anden årsag ikke kan scannes ind, løser vi det med professionel manuel tilførsel.

Standardiseret eller tilpasset løsning

Afhængigt af dine behov er der forskellige varianter af Invoice Scanning og forskellige tillægstjenester:

  • Invoice Scanning Standard – håndtering af digitale og fysiske fakturaer med tolv forskellige standardiserede fakturaoplysninger (f.eks. fakturanummer, betalingsdato og beløb), med levering i et digitalt standardformat.
  • Invoice Scanning Customised – kundetilpasset løsning med tilslutning til Business Integration Management, der kan håndtere alle datatyper, inkl. fakturalinjer, med levering i det ønskede format.
  • Physical Archiving – tillægstjeneste til lagring af scannede fysiske dokumenter.
  • eArchive – tillægstjeneste til sikker digital lagring, der gør oplysningerne tilgængelige og søgbare.

Giver tidsbesparelser og fuld kontrol over fakturastrømmen

Invoice Scanning indfører dine fakturaer i fakturasystemet og giver dig fuld kontrol over, hvor i betalingsprocessen alle fakturaer befinder sig, hvilket gør det nemmere at lægge forretningsplaner. Du skal blot godkende fakturaen. Så kan du og dine kollegaer fokusere på kerneforretningen.

Mange tilfredse kunder

Vi er en af Nordens største og mest sikre leverandører af digitalisering og fakturascanning. Invoice Scanning er en meget anvendt løsning med dokumenterede gode resultater og mange tilfredse kunder, lige fra store virksomheder til kommuner og statslige organisationer.

eArchive-16-9_2.jpg

eArchive

Med eArchive kan du nemt lagre al indgående og udgående fysisk og digital kommunikation både manuelt og automatisk. Sådan reduceres datahåndtering. Det giver mere effektive processer, som forbedrer kundeoplevelsen.

Mailroom-solutions_16-9.jpg

Digital Mailroom Solutions

Nu behøver du ikke længere bruge tid på at lægge indgående digital og fysisk kommunikation ind i IT-systemerne – lad det ske automatisk i stedet.

Archive_Scanning-puff-16-9.jpg

Archive Scanning

Fysiske arkiver digitaliseres aktivt med Archive Scanning: alt fra kontrakter og HR-arkiver til gamle bygningstilladelser. Det gør arkivet søgbart – og GDPR-kompatibelt.

16-9_scanning_log_in.jpg

Vores kundesider

Som kontraktkunde har du adgang til vores sagsstyringssystem. Log ind via linket nedenunder.

Slip for at bruge tid og ressourcer på indgående breve

Tager det indgående flow af fysisk kommunikation unødvendig megen tid i administrationen? Vi har eksperter, som kan hjælpe dig. Kontakt os, så løser vi problemet sammen.
Du kan ringe til os på tlf. 010-43 61 600 eller send en besked.