Faktura med dynamisk indhold

En faktura er ikke mere bare et dokument, der fortæller kunden, hvor meget han skylder. Fakturaen er også din virksomheds ansigt ud ad til. En god grund til at gøre fakturaen til et interessant og interaktivt dokument, som kunden får lyst til at klikke rundt i - og føle sig set af sælger.

efaktura.PNG

Copyright by GMC Software

Med dynamiske dokumenter er det muligt at sende en mobil responsiv faktura til kunden, hvilket betyder at fakturaen altid tilpasser udseendet til det device, kunden benytter - men det er også muligt at gøre dokumentet interaktivt, så kunden kan se mere end en kedelig kontoopgørelse. Det er muligt at lade kunden klikke sig ind på detaljer om forbruget, lave interaktive grafikse søjler og diagrammer, vise reklamer og meget meget mere. Kun fantasien sætter grænser - og designerne bestemmer hvor smart og fancy layoutet skal være.

Du kan nu sende fakturaer, som rent faktisk er interessante at modtage. For hvad interesserer mennesker mere, end viden om dem selv?

Du kan se eksempler på dynamiske dokumenter via dette link.

Dynamiske efakturaer kan du sende til lige præcis den eller de kanaler du ønsker - email, e-boks, sms, edi/nemhandel, mobil app etc.

Vil du gerne vide mere eller høre om, hvordan din virksomhed kan komme igang med at sende efaktura eller andre dynamiske dokumenter, så tøv ikke med at kontakte Strålfors Salgsafdeling.