Dynamisk kommunikation

Med Dynamisk kommunikation gør du al information og alle fakturaer til interessante og interaktive dokumenter, som dine kunder ønsker at læse og udforske. Løsningen er totalt fleksibel og understøtter levering i omnichannel.

dynamisk_kommunikation.jpg

Med PostNord Strålfors’ løsning Dynamisk kommunikation skræddersys indholdet efter kanalen og modtageren.

Fakturaen er ikke bare et dokument, som fortæller dine kunder, hvor meget de skal betale for de serviceydelser eller produkter, du leverer. Den er i mange tilfælde også det eneste, de til daglig ser fra din virksomhed. 

Dynamisk kommunikation betyder, at du kan sende alle typer administrative budskaber til præcis den kanal, som kunden foretrækker – for eksempel til en digital brevkasse, direkte til mobiltelefonen som sms, via en EDI-løsning eller til en mobilapp. Det betyder også, at du kan tilbyde dine kunder muligheden for at modtage al administrativ kommunikation i mobilen. 

Al information på ét sted 

Når du opretter dine udsendelser, er det nemt at foretage de nødvendige justeringer et enkelt sted. Herefter slår rettelsen automatisk igennem alle andre steder og i alle kanaler – samtidig. Du kan nemt vise et preview af resultatet for alle platforme og kanaler på skærmen. Det er også muligt at kontrollere og godkende dokumenter fra en mobiltelefon. 

Se, hvordan det foregår, når man arbejder med korrektur før en udsendelse i omnichannel. 

Med Dynamisk kommunikation kan dine kunder selv vælge, hvornår og hvordan de vil modtage dine budskaber. Måske er det som en webside i mobilen, hvor indholdet automatisk og responsivt tilpasser sig den krævede enhed og skærmstørrelse, eller måske som en trykt faktura i brevkassen. 

Interaktive oplevelser 

Det er også muligt at gøre din administrative kommunikation interaktiv for at give dine kunder en bredere oplevelse. Du kan for eksempel gøre det muligt for dine kunder udforske enkeltheder om forbrug eller saldoen og visuelt vise det med statistik og interaktive diagrammer. Eller hvad med at tilføje et tilbud til dine trofaste kunder i en specifik målgruppe. Med Dynamisk kommunikation er det kun fantasien, der sætter grænser. 

Her har vi samlet en række eksempler på Dynamisk kommunikation.

Husk at klikke rundt på alle links og teste funktionerne.