e-distribution er bygget som et SaaS

eDistribution er et elektronisk system til automatisk fordeling af indkommende kommunikation. Det elektroniske distributionssystem er baseret på en række applikationer, som kunden har adgang til.

Når der logges på systemet er der adgang til en række moduler, der sikrer  en enkel og effektiv håndtering af kommunikationen.

Servicen giver et komplet overblik over kommunikationen med Track & Trace funktionalitet, statistik om mængder og systemets performance.

eDistribution applikationer

Nedenfor vises nogle enkeltstående illustrationer fra systemet på de enkelte applikationer, samt en kort forklaring på den funktion applikationen opfylder.

Fordelingsstruktur

Regelbaseret fordeling
RuleManager-modulet er systemets fordelingsmotor. Den håndterer distributionen af indgående kommunikation til den rette modtager i kundens organisation. Ud fra en regelbaseret klassifikation af kommunikationen kan systemet definerer og sende henvendelsen rette modtagende afdeling - automatisk.

Document routing

Nem distribution af "ikke-placerbar" mail
Document routing modulet er den hurtige og lette løsning til manuelt at placere de dokumenter, der ikke automatisk kan distribueres til en afdelingen, eller hvor systemet ikke er tilstrækkeligt sikker på den valgte modtager.

Detaljeret statistik

Detaljeret statistik
Kunden får én bruger med adgang til forskellige detaljerede statistikvisninger f.eks. input kanal f.eks. volumen på dage/måned/år. Hvor stor automatiseringsgraden er af fordelingen, samt hvor effektivt regelværket er.

Track Documents

Track Documents
Track & Trace-funktionen giver dig mulighed for at fremsøge et eller flere dokumenter baseret på forskellige dokumentoplysninger.
Du har derved fuld overblik over alle dine modtagende dokumenter.

Yderligere statistik

Yderligere statistik
Giver en oversigt over modtagne mængder, der distribueres til de respektive afdelinger (distributionssteder) i kundens organisation. Samt hvor automatisk denne distribution er, også på afdelingsniveau.

Spar tid på indgående kommunikation

Unødig administration af en stor kommunikationsstrøm kan blive en saga blot. Kontakt os, så løser vi problemet sammen.

Kontakt os