Offentlig Digitalisering 2020

Kom og hils på vores PostNord Strålfors-team d. 15-16 juni 2020 til Offentlig Digitalisering i Aarhus. Vi glæder os til at se nye og velkendte ansigter.

Off dig 2020-Ny.jpg

Kom og mød os på stand nr: 33.

På standen præsenterer vi vores løsning for håndtering af henholdsvis output og input for myndigheden. Hør bl.a. om paradigmeskiftet for Connect fra blot at være en digital post og fjernprint-løsning, til at være en samlet platform der tilbyder en række forskellige services.

Connect er et konsolideringsværktøj for myndighedens output. Løsningen giver et komplet overblik over den udgående kommunikation til borgere, men indeholder også en række tillægsfunktioner som løser konkrete behov, der bl.a. knytter sig til udsendelsen af masseforsendelser, tilgængelighed, arkivering m.v.

 

eDistribution er en service der klassificerer og placerer alle indgående henvendelser til myndigheden fra Digital Post, E-mail og fysisk post. eDistribution overflødiggør mange manuelle processer forud for den endelige og korrekte placering i egne systemer, og sikrer en ensartet behandling uanset borgerens valg af henvendelseskanal.

 

Hør også hvordan vi forbereder vores løsninger til at understøtte MeMo-formatet, som i Digital Post 3 giver helt nye muligheder for databerigelse i hele det digitale kommunikationsflow.

 

Har du en sød tand, så har vi traditionen tro Johan Bülow lakridser med.