Offentlig Digitalisering 2020

PostNord Strålfors er en del af Offentlig Digitalisering virtuel event den 24. - 28. august 2020.

Billedbank_ses_vi_35.jpg

Deltag i vores virtuelle oplæg onsdag den 26. august kl. 10:15-10:45: ”Sådan kan ’Software as a Service’ understøtte din myndighed med effektiv kommunikation til borgere”.

Siden Digital Post blev introduceret, har Danmark været foregangsland for effektiv, digital kommunikation mellem myndigheder og borgere. Dette medfører i høj grad stigende krav til myndigheders digitale understøttelse.

For at opnå den ønskede effektivitet der tillader myndigheder at fokusere på deres kerneopgaver, er det derfor afgørende at de digitale løsninger giver den ønskede effekt, vel at mærke uden at binde ressourcer i eksempelvis vedligehold og drift.

Software as a Service (SaaS) kan være en ideel løsning til at honorere netop disse behov.

Strålfors Connect er ét eksempel på en SaaS-løsning, som adskillige danske myndigheder allerede benytter. Platformen tilpasses løbende myndigheders behov og markedstrends ved at lancere opdateringer og ny funktionalitet på månedlig basis – blandt andet muliggøres afsendelse til Næste generation Digital Post (NgDP) uden behov for omlægning af myndigheders afsendende systemer.

Læs mere om OffDig – Danmarks største virtuelle event om offentlig digitalisering: https://dit.dk/Konferencer/OffDig-2020/Om-konferencen