Klar til BBR

D. 1. juni 2017 går det nye BBR system i luften. Alle kommuner skal inden da have valgt en leverandør af fjernprint, så der også kan sendes BBR oplysninger til de borgere og virksomheder, der ikke er tilsluttet Digital Post.

Strålfors er klar med en løsning til kommunerne. Det er let at komme i gang, og vi hjælper med opsætning, test m.m.

Fjernprint 2.PNG

Connect på ServicePlatformen

Med den nye Connect platform fra Strålfors, kan kommuner nu blive koblet til fjernprint via Serviceplatformen fra Kombit.

Fjernprint i sig selv er ikke den store videnskab, men det er vigtigt, at det fungerer let og smertefrit i hverdagen, da trykte breve stadig er et væsentligt element i den daglige kommunikation med borgere og virksomheder.

Den fælleskommunale infrastruktur er i rivende udvikling, og ServicePlatformen spiller en vigtig rolle i dette. Derfor har Strålfors valgt, at understøtte ServicePlatformen med vores kendte fjernprint løsning Connet samt en række yderligere services, som kommunen kan gøre brug af.

 

Hvordan fungerer det?

At blive koblet på Connect er ret enkelt. I skal udfylde en samtykkeerklæring til e-boks, som godkender, at der må leveres på jeres vegne.

Dernæst indgår vi en aftale, og I udpeger en ansvarlig for aftalen.

Så sætter vi resten op for jer, og I er klar til at sende fjernprint via ServicePlatformen.

Det koster kr. 2.500 at blive oprettet. Herefter betaler I et Service-fee hver måned og ellers betales kun efter forbrug.

 

Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere.

Kundeansvarlig: Helle Bjerre, +45 41 99 62 15

Produktansvarlig: Niels J. Bryndum, +45 20 64 55 10