Mød Strålfors Connect til Offentlig Digitalisering

Strålfors Connect deltager igen i år i konferencen, Offentlig Digitalisering, som afholdes den 19. og 20. marts 2014 i Musikhuset i Aarhus. Strålfors vil være til stede på stand 25 og 26, hvor vi vil hjælpe med information og sparring omkring Connect-løsningen.

CDdigitaliseringsmessen_4631_644x434.jpg

Det er 10. gang dørene slås op for konferencen Offentlig Digitalisering. Denne gang har konferencen særlig fokus på Danmark som d-land. Med et d-land forstås et land, der baserer dets økonomi og udvikling på de digitale muligheder.

Temaer

I år dækker konferencen følgende temaer:

  • Fundamenter: Det digitale samfunds basale infrastrukturer fx arkitektur, standarder og grunddata.
  • Digitale services: Hvilke services, der er - eller bør være - til rådighed for borgere og erhvervsliv inden for bl.a. velfærd, uddannelse og sundhed, herunder forandringsstyring.
  • Borgernes rettigheder og det lokale demokrati: Overvågning og logning af mine data, samt kommunal medbestemmelse.
  • Lovgivning: Udbud, kontrakter og forvaltningspres i et d-land.
  • Sårbarhed: Sikkerhedsaspekterne i forbindelse med den digitale udvikling.
  • Håndværkerspor: Derudover er der i år planlagt et sjette spor, præget af hands on-oplæg og workshops.

Sammensæt dit eget program

På konferencen, der arrangeres af DANSK IT, vil der være fokus på alle de temaer, som omgiver den offentlig digitalisering. Der bliver i løbet af konferencens to dage kigget på best practice, men også på worst practice mht. offentlige it-projekter, borgerkontakt, digitale selvbetjeningsløsninger, velfærdsteknologi, skole-it osv. Konferencen er opdelt i seks spor. Man kan frit vælge at følge et spor eller at sammensætte sit eget personlige konferenceprogram indlæg for indlæg. Se programmet her.

Konferencen henvender sig til alle, der arbejder med it i det offentlige, og som har lyst til at opleve to spændende konferencedage, onsdag den 19. marts og torsdag den 20. marts, med højt fagligt indhold, networking og erfaringsudveksling.

Programmet for konferencen er bygget op omkring DANSK IT's Danmark 3.0-projekt, der især sætter fokus på

Konferencen henvender sig til alle aktører, der beskæftiger sig med digitaliseringen af det offentlige Danmark, fx medarbejdere i kommunerne, regionerne, de statslige og offentlige institutioner, leverandørerne og konsulenthusene.

Digitaliseringsprisen

På konferencens første dag vil årets Digitaliseringspris blive uddelt. Læs mere om prisen på http://www.digitaliseringsprisen.dk.