Ny Maxi Connect

Connect-løsningen udvikles løbende, så den tilpasses myndighedernes behov. Det nyeste skud på stammen er Maxi Connect.

connect-618x420.jpg

For at gøre Connect-løsningen så fleksibel som mulig, har man nu udviklet tillægsløsningen Maxi Connect. Det har nemlig vist sig, at nogle myndigheder har behov for at flette og udsende breve i store mængder. Med Maxi Connect er der mulighed for at flette og udsende helt op til 10.000 breve ad gangen.

Maxi Connect fungerer som en tillægsløsning til Printer App’en og forudsætter derfor, at myndigheden har indgået en sådan tilslutningsaftale. Udover den oprindelige tilslutningsaftale er der ingen opstartsomkostninger, da Maxi Connect installeres på samme server, som allerede benyttes til Printer App’en. Man betaler naturligvis efter forbrug.

Maxi Connect deler et større pdf dokument op til minder enheder ”Breve” og afsender den enkeltvist til enten Digital Post eller fysisk kuvert post via Strålfors Connect.
Det er også muligt at benytte MaxiConnect til enkeltafsendelser fra f.eks. en bruger som ikke ønsker en GUI proces (Graphical User Interface) for ’aflevering’ (som for Strålfors Connect Printer App) eller hvor det fra et fagsystem ikke er muligt at medsende metadata og/eller at .pdf formatet på forsendelsen, som dannes i fagsystemet, er i postscript format*. 

Tilpasset brugerne

Maxi Connect er relevant for en række Connect-brugere. For at bruge et aktuelt eksempel kan man nævne de store uddannelsesinstitutioner, som fx Købehavns Universitet og erhvervsskolerne, der sender besked til de nye studerende, om de er optaget på deres drømmestudie, eller om de har fået et afslag.