Gratis ESDH-løsning

Hvorfor købe proprietære outputmoduler, når du kan få en ESDH-løsning, som ”sømløst” anvender fælles offentlige standarder?

mapp.jpg

Når du skal vælge ESDH-løsning er der mange faktorer, som du skal tage med i dine overvejelser. Løsningen skal passe til jeres behov. Den skal være brugervenlig. Den skal indeholde de relevante moduler, og så skal den fremfor alt være fremtidssikret.

Digitaliseringsstyrelsen stiller gratis snitfladen OIO REST til rådighed for alle offentlige organisationer og myndigheder. Ved at integrere til OIO REST får man automatisk adgang til at generere Digital Print og Fjernprint via den fælles offentlige løsning ”Strålfors Connect”. Der skal altså ikke laves integrationsprojekter eller dyre tilkøb af tredjeparts software hos den enkelte institution eller myndighed.

Stabilt og fremtidssikret valg

cBrain har, som markedsledende leverandør af ESDH-løsninger til det offentlige, helt naturligt valgt at basere sig på Digitaliseringsstyrelsens OIO REST snitflade. Det betyder, at cBrains F2-kunder nemt og hurtigt kan få implementeret et komplet ESDH-system med tilhørende output-løsning, baseret på én og samme snitflade, der er fælles – og gratis - for alle offentlige kunder. Du behøver som kunde ikke vente på, endsige investere i, at der designes en løsning specielt til dig.