SCS-2019_DK_Konceptbild_3-1.jpg

Hvordan skaber du den bedste kundeoplevelse via Omnichannel Communication og Cognitive Customer Insights kombineret med de nyeste IT-teknologier?

Deltag på Smarter Communication Summit den 12. juni 2019, og få mulighed for at høre spændende internationale keynotes og aktuelle kundecases, heriblandt YouSee og Aura. Alle med omdrejningspunkt i et intensivt arbejde med udgangspunkt i kundedata og kundeindsigter.

Dato: Onsdag 12. juni fra 08:30 til 12:30 med efterfølgende let frokost
Sted: Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 København S
Find vej: Kort på Google Maps
Pris: Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.
Målgruppen: Dagen er til dig, der arbejder med kundeoplevelser og/eller digitalisering af din kommunikation.


Tilmeld

Program

I en hyperconnected verden stiger kravene til at kunne leve op til kundernes forventninger. Kundedata er grundlaget for at optimere kundeoplevelsen i din kommunikation.

På Smarter Communication Summit får du inspiration til smartere måder at kommunikere med dine kunder på og give dem gode oplevelser på alle de digitale platforme.

Hele programmet bliver kommunikeret til maj.

 

Keynote speakers

Kelly Tainton

Creating cognitive customer insights

v/ Kelly Tainton, iværksætter i neurale netværk

Hvad kræver det, hvis en kundeoplevelse skal gøre indtryk? Det handler om biokemi. Faktorer som relevans, nyhedsværdi og spænding styrer de kemiske processer i vores hjerne.

Keynote Kelly Tainton taler om, hvordan vi ved hjælp af hjerneforskning kan skabe bedre kundeoplevelser, og hvordan man som leder skaber et miljø, der er optimeret til bedre præstationer.

Linda Liukas

How to navigate the new frontiers of technology

v/Linda Liukas, forfatter, iværksætter og programmør

Linda Liukas er en internationalt anerkendt forfatter, passioneret omkring innovation, design, uddannelse og teknologi. Hun er optaget af hvilke muligheder teknologi og software stiller til rådighed for individet, virksomheder og samfundet som helhed. Ved hjælp af praktiske eksempler udforsker Linda Liukas grænsefladen mellem menneskeheden og teknologien.

Linda Liukas er forfatter til den internationale børnebog og bestseller ”Hello Ruby – Adventures in Coding”: et eventyr i computernes magiske verden. Hun er også grundlægger af Rails Girls - et globalt netværk, hvor unge kvinder lærer kodning.

 

Tilmelding

Antallet af pladser er begrænset, så tilmeld dig allerede nu for at sikre dig en plads! Du kan også fortælle en kollega om arrangementet.


Tilmeld


Har du spørgsmål? Kontakt os på marketing.event@stralfors.dk.

Velkommen!

Rasmus Kristiansen
Salgsdirektør
PostNord Strålfors Danmark

 

I SAMARBEJDE MED

eBoks