Få hjælp til håndtering af automatisk videresendelse af Digital Post

eDistribution_16-9.jpg

Har din virksomhed været vant til at benytte sig af automatisk videresendelse af Digital Post fra offentlige myndigheder?

Den 21. marts 2022 har Digitaliseringsstyrelsen lanceret en ny Digital Post-løsning (Næste generation Digital Post), der gør, at I ikke længere kan benytte jer af automatisk videresendelse af Digital Post fra offentlige myndigheder. For jeres virksomhed betyder det, at I nu selv skal holde jer opdaterede via jeres indbakke i Virk eller gennem den nye Digital Post-app.

Ændringen kan hurtigt gå hen og blive problematisk for jeres virksomhed, da risikoen for at overse vigtige deadlines bliver markant større, når I manuelt skal logge ind og hente meddelelser.

Hos PostNord Strålfors hjælper vi jer med at løse den udfordring. Ved hjælp af vores eDistribution-løsning håndteres og distribueres jeres e-Boks meddelelser korrekt. Vi sørger for en automatisering af håndteringen af jeres indgående kommunikation gennem opsætning af komplekse regler og machine learning. Vores eDistribution-løsning fungerer som et afhentningssystem, der på sikker og fejlfri vis fordeler jeres digitale post direkte i jeres egne systemer. På den måde slipper I for den tid og de udfordringer, der er forbundet med administration af jeres Digitale Post.

Læs mere om vores eDistribution-løsning her.

Skal vi hjælpe jer med håndteringen af jeres Digitale Post?
Lad os finde en løsning, der passer til netop jeres behov. Kontakt vores eksperter på tlf. +45 88 33 00 35 eller udfyld jeres informationer i feltet herunder, og vi kontakter jer.

Kontakt os