PostNord Strålfors følger udviklingen af Coronavirus/Covid-19 og træffer nødvendige foranstaltninger

De løsninger, PostNord Strålfors leverer til vores kunder, er en vigtig del af samfundets infrastruktur. Vi har et stort ansvar for at gøre alt, hvad vi kan for at holde virksomheden i gang, og med det, for at beskytte vores produktion og for at sikre levering til vores kunder.

Korona_16-9_NY.jpg

I de seneste uger har vi nøje overvåget udviklingen af ​​Coronavirus og har løbende implementeret proaktive foranstaltninger for at reducere risikoen for spredning af infektioner i vores operationer.

Vi mener, at det er meget vigtigt at være velforberedte på forskellige scenarier, og det afgørende er i den forbindelse at analysere, planlægge og igangsætte proaktive tiltag. Vi har derfor lagt Business Continuity-planer for alle kritiske leveringer og ressourcer.

I en udfordrende tid skal vi gøre alt, hvad vi kan for at beskytte hinanden, vores virksomhed, kundeleverancer og samfundet gennem ansvarlig opførsel.
PostNord Strålfors følger også alle regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger, som skal bidrage til at mindske spredningen af coronavirus.

Myndighedernes anbefalinger: coronasmitte.dk

Læs mere i vores kundebrev: 2020-03-16-Brev-til-kunder-vedr-coronavirus.pdf