PostNord Strålfors 3D-printer beskyttelsesvisirer til sundhedssektoren

PostNord Strålfors 3D-printer beskyttelsesvisirer til kunder i sundheds- og ældresektoren og tilsvarende områder. Flere kunder viste hurtigt interesse, og nu printes der visirer på produktionsanlægget i Rosersberg.

3D-print_Visir_16-9.jpg

Beskyttelsesvisiret, der nu printes til bl.a. sundheds- og ældresektoren, består af en 3D-printet holder, der bruges på hovedet, og som holder et transparent overheadark. De første visirer blev leveret til kunderne i Sverige af PostNord tirsdag den 31. marts.

– Vi er nu begyndt at producere beskyttelsesvisirer til sundhedssektoren ved hjælp af 3D-print, og det føles rigtig godt, at vi med denne teknologi kan hjælpe sundhedsaktører med at få adgang til de hårdt tiltrængte beskyttelsesvisirer, siger Tomas Lundström, Head of 3D, PostNord Strålfors.

Branchekollegerne hos Prototal har leveret tegningerne til holderen, for at vi sammen kan være med til at dække behovet for beskyttelsesudstyr under den aktuelle pandemi. Holderen har også tidligere været anvendt som beskyttelsesudstyr i sundhedssektoren.

– Prototal udviklede tidligt en model til sundhedssektoren og har siden generøst delt sin ekspertise med os, for at vi sammen kan opskalere produktionen i Sverige, siger Tomas Lundström.