CDON og PostNord samarbejder om at gøre 3D-print mere tilgængeligt

PostNord AB, den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger i Norden, indleder samarbejde med CDON for at gøre 3D-print mere tilgængeligt på det nordiske marked.

CDON-Interface_16-9.png

Sidste år lancerede PostNord via datterselskabet PostNord Strålfors en 3D-portal til erhvervskunder og B2B-markedet. 3D-portalen er et værktøj, hvor man i et krypteret miljø kan arbejde med hele kæden fra idé til 3D-produktion on demand.

Portalen tilbyder en enkel og sømløs bestillingsproces med prisautomatisering, der giver hurtige prisoplysninger om 3D-dele. Portalen integreres fra og med i dag direkte på CDON's markedsplads og gør det lettere for erhvervskunder at få adgang til 3D-print.

– 3D-print vil ændre forudsætningerne for mange industrisegmenters håndtering af leverandørkæden lige fra produktion til logistik og lagerhåndtering. Vi vil gøre 3D-print mere tilgængeligt ved at tilbyde virksomheder mulighed for at benytte e-handel, når de vil i gang med 3D-produktion. CDON er med sin stærke position og store erfaring som Nordens førende e-handelsmarkedsplads en stærk samarbejdspartner i dette arbejde, siger Ylva Ekborn, administrerende direktør i PostNord Strålfors Group.

3D-print giver mulighed for en bæredygtig og effektiv udvikling ved at producere præcis det, der er brug for, når der er brug for det, og så lokalt som muligt – hvilket reducerer behovet for lagerføring, transport og overproduktion. 3D-print reducerer leadtiderne fra produktion til forbruger markant takket være digitale lagre og distribueret produktion.

Man kan via 3D-portalen skabe og bestille produkter i en lang række certificerede plast- og metaltyper, og man kan skabe alt lige fra enkeltstående prototyper til serieproduktion til større industrivirksomheder.

– Vi er meget glade for, at PostNord har valgt at bruge vores markedsplads til at nå ud online med sin 3D-printproduktion. Vi arbejder hele tiden med at forbedre kundeoplevelsen, og med 3D-print kan vores kunder enkelt og hurtigt opfylde deres produktionsbehov uden lange leadtider og på en mere bæredygtig måde. Vi kan se, at mange af vores kunder ikke kun efterspørger produkter, men også forskellige typer tjenester. Vi har derfor i årets løb udviklet en mulighed for, at forhandlere nemt kan tilslutte sig vores platform for at nå ud til hele Norden online med deres tjenestetilbud via markedspladsen. Vi er stærke inden for tech og ønsker at udvikle den type muligheder, siger David Olhed, CCO i CDON.


Om PostNord og PostNord Strålfors

Vi leverer! PostNord er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og inden for Norden. Vi har ansvaret for postservice til husstande og virksomheder i Danmark og Sverige. Med vores ekspertise og vores stærke distributionsnet skaber vi forudsætningerne for fremtidens kommunikation, e-handel, distribution og logistik i Norden. I 2018 havde koncernen ca. 30.000 medarbejdere og en omsætning på 37,7 mia. SEK. Moderselskabet er et svensk aktieselskab (publikt bolag) med hovedkontor i Solna.
Besøg os på www.postnord.com

PostNord Strålfors udvikler og tilbyder kommunikationsløsninger, der giver virksomheder med mange kunder og leverandører helt nye muligheder for at skabe stærkere og mere personlige kunderelationer. Med vores digitale platform leverer vi sømløs kommunikation, uanset hvilke kanaler modtageren ønsker. PostNord Strålfors indgår i PostNord-koncernen – den førende leverandør af kommunikations- og logistiktjenester i Norden. PostNord Strålfors har aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge og Finland, hvor vores ca. 700 medarbejdere omsætter for 2,1 mia. SEK (2018).

Om CDON

CDON er en del af Qliro Group, den førende e-handelskoncern i Norden. CDON er den førende markedsplads for både virksomheder og private i Norden og tilbyder millioner af produkter inden for film, musik, TV, computerspil, kontorudstyr, bøger, forbrugerelektronik, husholdningsapparater og hvidevarer, sport, outdoor, skønhed, mode, sko, accessories og computerhardware.

Få flere oplysninger om PostNord Strålfors

Rebecka Mathers
Communication Manager
media@stralfors.com

Få flere oplysninger om CDON

Henrik Jarl
CMO
Henrik.jarl@cdon.com