Systemkonsulent til Output Management løsninger

Er du fleksibel, selvstændig og har du et stærkt ’drive’? Sætter du pris på et varieret arbejdsliv med mange forskellige opgaver, både på kontoret og ude hos kunder? Så er du måske vores nye Output Management-konsulent?

Stillingen:

Vi søger en systemkonsulent, der kan udvikle, implementere og supportere Output Management løsninger. I rollen vil du blive en vigtig del af vores Transform® team. Du vil være i daglig kontakt med vores kunder, hvor du skal holde mange bolde i luften og følge dine opgaver helt til dørs.

Transform® er et Output Management værktøj der bl.a. hjælper vores kunder med at strukturere deres forretningsdokumenter.til print, pdf, e-mail, EDI samt til arkiv.Transform integreres ofte med kundens ERP system, men kan håndtere alle former for struktureret data. Se mere på: document-output-and-customer-communication-management

Du kommer til at arbejde med opgaver på tværs af vores kunder og får en vigtig rolle i forhold til at understøtte, udvikle og automatisere deres forskellige forretningsbehov og systemer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til formScape® eller Transform®.


Din erfaring og kompetencer:

Vi drømmer om en kollega, der

 • har en relevant teoretisk baggrund
 • har minimum 3-5 års erfaring med konfigurering og lettere programmering, herunder med Windows og XML
 • har kendskab til Output Management løsninger
 • har god forretningsforståelse og kendskab til forretningslogikken i ERP systemer
 • har god teknisk forståelse, og viden om databaser, webservices, netværk, servere, operativsystemer, e-mail osv.
 • behersker engelsk i skrift og tale.

MEN vi er også indstillet på at udvikle kompetencer hos den rigtige kandidat sammen med vores internationale partner.

Vi lægger derfor stor vægt på dine personlige egenskaber og forventer, at du kommer med energi og vilje til at lære nyt samt dele viden med kunder og kolleger. Du tager ansvar, er selvstændig, arbejder struktureret og er drevet af at levere resultater – og af glade kunder og kolleger. Du har et godt humør og trives i en travl og foranderlig hverdag.

Vores Team:

Vi er et lille, men ambitiøst team som er en del af en større Customer Care enhed. Vi samarbejder tæt sammen med vores kolleger i Salg og med vores Nordiske IT kolleger. Vi gør vores kunder mere konkurrencedygtige ved at strukturere og effektivisere deres forretningsdokumenter. Du bliver en vigtig del af vores team, der har fokus på at sælge, implementere og supportere Transform® hos vores kunder.

 

Vi tilbyder:

 • En spændende hverdag, hvor du skal være med til at skabe Danmarks førende digitale kommunikationshus - vi har en spændende kundeportefølje
 • En uhøjtidelig omgangsform i en flad organisation, der arbejder med værdierne: Pålidelig – Tilgængelig – Forretningspartner - Bæredygtig
 • Et spændende og varieret job i en innovativ virksomhed, der er på forkant med udviklingen
 • Mange personalegoder som Frokostordning, Sundhedssikring, betalt Personaleforening mv.
 • Personlig og faglig udvikling med gode karrieremuligheder for den rigtige kandidat.

Vores målsætning er at ansætte mennesker med et godt drive og en høj grad af empati som vil bidrage til at sætte den digitale agenda og udvikle vores forretning

Er du interesseret?

Er du den person, vi leder efter? Vil du være med til at skabe spændende og værdifuld forretning for både PostNord Strålfors og vores kunder? Så skynd dig at send din ansøgning – vi holder samtaler indtil den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Communications Platforms Teammanager, Anette Linkhusen på mobil 4061 6193.

Arbejdssted: Hedegaardsvej 88, 2300 København S.

Ansøgningsfrist: den 15. marts  2021

Mere info om PostNord Strålfors findes på www.stralfors.dk

Læs mere om at arbejde hos PostNord Strålfors

Meet-our-people_16-9.jpg

Mød vores medarbejdere

Hør fra vores medarbejdere, hvordan det er at arbejde for PostNord Strålfors.

For-students_16-9.jpg

Til studerende

PostNord Strålfors samarbejder med skoler og universiteter. Det er en glimrende mulighed for os at skabe et godt forhold til dig som studerende og vi værdsætter videndeling.

Linkedin_16-9_transp.png

Følg os på LinkedIn

Følg os på LinkedIn, og få nyheder og informationer om aktiviteter inden for vores virksomhed. Her oplyser vi også løbende om de ledige stillinger, du kan søge.