Lise-Hero.jpg

Få job i en virksomhed under udvikling

Altid under forandring. Altid under udvikling. Tag del i vores bestræbelser på at blive de førende inden for digital omstilling i Norden.

Ledige stillinger
16-9_Puff-image_Transparent.png

Så bør du måske arbejde hos os. Vi hjælper virksomheder med mange kunder til at kommunikere mere effektivt og personligt både via fysiske og digitale kanaler.

En af de vigtigste årsager til, at vi forsat er relevante på et konstant forandrende marked, er vores evne til at udvikle og anvende ny teknologi. Vi er stolte over i dag at repræsenterer nogle af de største varemærker i Norden. 

Vi forstår os på komplekse systemer og processer og leverer altid de rigtige meddelelser til de rigtige personer på det rigtige tidspunkt og via den rigtige kanal.

Siden begyndelsen i 1919 har vores historie været præget af nysgerrighed og innovation. Erfaringen fra et nyt marked har skabt en løsnings- og kundecentreret kultur, der kan mærkes i dag. Vi er ydmyge mennesker, der altid forsøger at få det bedste ud af enhver situation. 

Vi ved, at vores daglige arbejde er årsagen til vores fremgang, og at vores medarbejdere er vores største aktiv.

Vores kunder bliver vores samarbejdspartnere.

Læs mere om at arbejde hos PostNord Strålfors

Vacancies_16-9.jpg

Ledige stillinger

Velkommen! Her kan du søge job hos PostNord Strålfors.

Meet-our-people_16-9.jpg

Mød vores medarbejdere

Hør fra vores medarbejdere, hvordan det er at arbejde for PostNord Strålfors.

PostNord Strålfors' team

Hos PostNord Strålfors har vi et dedikeret salgsteam, som hjælper jer med at forenkle, sikre og effektivisere jeres kommunikations flow.

Linkedin_16-9_transp.png

Følg os på LinkedIn

Følg os på LinkedIn, og få nyheder og informationer om aktiviteter inden for vores virksomhed. Her oplyser vi også løbende om de ledige stillinger, du kan søge