Smartere kommunikation

I årenes løb har PostNord Strålfors’ kommunikationsløsninger hjulpet forskellige typer kunder med at styrke deres brand og skabe ny forretningsmuligheder. Effekten: Stærkere kundeloyalitet, øget salg og bedre effektivitet samt betydelig større chancer for at tiltrække nye kunder.

Vi imødekommer alle vores kunders behov ved at udvikle, producere og levere systemer, serviceydelser og produkter til smart, effektiv og sikker kommunikation. Det rette budskab til den rette person i den rette kanal på det rette tidspunkt og til den rette pris. Effekten for vores kunder er lige så enkel, som den er tydelig: stærkere kundeloyalitet, øget salg og bedre effektivitet, og at det er nemmere at tiltrække nye kunder. Smartere kommunikation er kernen i det, vi leverer.

Stærkere kundeloyalitet

At finde nye kunder er dyrere og mere tidskrævende end at fastholde eksisterende. Med loyale kunder, som vender tilbage, opbygger du langsigtede relationer og
maksimerer dit resultat.

Øget salg

Der er ingen genveje til øget salg. Men med planlægning, en velfungerende organisation og det rette værktøj kan du nå målet. Ved hjælp af den rette metode sender du det rette budskab til den rette person på det rette tidspunkt og til den rette pris.

Tiltrække nye kunder

For at tiltrække nye kunder kræves et spændende brand, gode tilbud og en virkelig skarp forretningsmodel. Nyttige værktøjer til at gå hele vejen er automatiserede kommunikationsløsninger til omnichannel samt prædiktiv analyse.

Bedre effektivitet

Omkostningseffektiv kommunikation er en stadig tilbagevendende udfordring. Hvordan får du dine kunder til at læse det, du sender ud? Hvordan strukturerer du distributionen bedst muligt? Hvordan håndterer du dine kundedata, og hvor tidssvarende er dine it-løsninger?