Payment-Management_Video-preview.jpg

Smarte betalingsløsninger giver flere tilfredse kunder

Den digitale udvikling åbner nye måder at imødekomme kundernes ønsker. Med vores Payment Management Solution bliver komplekse fakturabetalinger enkle.

Vores Payment Management løsninger

98% af MobilePay’s brugere betaler til tiden

I 2019 har MobilePay over fem millioner brugere og anvendes i 130.000 butikker.
Betaling med MobilePay er ekstremt nemt. Det letter adminstrationen og øger likviditeten. Bo Tolstrup Christensen, Head of New Ventures i MobilePay fortæller os, hvordan har ser udviklingen af mobile betalinger.

Hjelp-til-a-navigere_16-9_NYAST.jpg

Hjælp til at navigere efter nye spilleregler

I takt med at antallet af betalingstjenester stiger, bliver det stadig vigtigere for virksomheder at inkludere Payment Management i deres omnichannel-strategi. Muligheden for selv at vælge betalingsmetode øger både loyaliteten og betalingsviljen.

Nye-apper_16-9.jpg

Nye apps med fokus på at opfylde drømme

Få hjælp til din hverdagsøkonomi. Nå dit sparemål. Virkeliggør dine drømme. Analysetjenester er det seneste inden for app-økonomien og henvender sig især til millenials.

Etikk-teknologi_2_16-9_NY.jpg

Etik+teknologi skaber nordisk fordel

Betalingsløsninger fra Kina og USA dominerer den globale e-handel. Men midt imellem de to stormagter forsøger den unge norske virksomhed Vipps at tilkæmpe sig en del af kagen.

Løsninger

mobile-pay-16-9.jpg

MobilePay

Teknologien har gjort det nemmere for dine kunder at betale regninger. Når du sender fakturaen kan du samtidig sende en betalingsanmodning via MobilePay, som din kunde så blot skal godkende – og straks derefter er betalingen sket.

Payment-in-DMB_eBoks_16-9_2.jpg

Betaling i e-Boks

Betalinger direkte i e-Boks fjerner risikoen for fejlbetalinger, mens sene betalinger reduceres. Det giver dig en bedre pengestrøm.

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobile Invoice

I dag har vi altid mobilen med os, og hvis vi får en SMS, håndterer vi det direkte. Med Mobile Invoice bliver du betalt hurtigere, og dine kunder bliver mere tilfredse, fordi de selv kan bestemme, hvornår og hvordan de vil betale.

paper-invoice-puff-16-9.jpg

Paper Invoice

Papirfakturaen er let at tilpasse målgruppen. Det er en sikker kanal for mange af dine kunder, og den er nem at tilføje i digitale udgående kanaler.