Elevate!

Den 28. maj 2024 afholder vi årets Smarter Communication Summit, vores nordiske digitale event. I flere år har PostNord Strålfors samlet eksperter, kunder, samarbejdspartnere og virksomhedsledere med ét formål; at dele nye indsigter og perspektiver. 
 
Temaet for dagen er "Elevate". Vi vil diskutere AI, og hvordan den næste generation af teknologi vil påvirke virksomheder og vores samfund. Gennem inspirerende keynotes, eksperter og spændende kundecases fra Norden, sigter vi mod at udfordre traditionel tænkning og opmuntre til at genskabe digital kommunikation med dine slutkunder. 
 
I år er Elin Hauge vært på dagen. Elin er ekspert inden for AI & forretningsstrategi. I sine foredrag præsenterer Elin tankevækkende og visionære perspektiver på brugen og implementeringen af kunstig intelligens i både erhvervslivet og samfundet. 
 
Oplev en dag fyldt med indsigter og inspiration på Smarter Communication Summit 2024. Lad os sammen løfte fremtiden for digital kommunikation og kundeinteraktion til nye højder. 
 
Velkommen til Smarter Communication Summit. 

Tid: Tirsdag den 28. maj fra kl. 09:00 til 10:30
Pris: Det er gratis at deltage
Sted: Digitalt
Sprog: Eventet er på engelsk. 


Tilmeld dig Smarter Communication Summit 2024

Events Summit 2024

Program 

Keynote

Elin Hauge, ekspert inden for AI & forretningsstrategi

Elin Hauge

Elin Hauge er ekspert inden for AI & forretningsstrategi og blev i 2024 nomineret som årets taler af MySpeaker.

Elin har i over 20 år været bindeleddet mellem datadrevne teknologier og forretningsværdi. Hun har en enestående evne til at forene forretningsstrategi med effektiv anvendelse af AI. Hun tilfører nye synspunkter til velkendte udfordringer og formår ubesværet at afmystificere jargon og buzzwords.

Elin har en MEng i biofysik og medicinsk teknologi fra det norske universitet for naturvidenskab og teknologi samt en MSc i ledelsesvidenskab og operationel forskning fra Warwick Business School.  

elinhauge.com

Speakers

Annan Wennerstrand, selvstændig coach og rådgiver i virksomheden Hamkke

Anna Wennerstrand

Anna Wennerstrand er tidligere kommunikations- og brandchef hos KF, der ejer Coop. Hun stod i spidsen under en af de mest omfattende IT-angreb i Sverige og Europa, der ramte tusindvis af virksomheder i 2021. 

I dag er Anna selvstændig coach og rådgiver i virksomheden Hamkke og hjælper med at effektivisere virksomheders kommunikation og ledelse. 

Ulrik Falkner Thagesen, CEO for e-Boks

Ulrik Falkner Thagesen, CEO e-Boks

Ulrik Falkner Thagesen har været CEO for e-Boks siden januar 2017. Før dette var han Nordic CEO for MediaCom og en del af den europæiske executive committee. Han har også været involveret i forskellige startups og bestyrelsesposter i digitale virksomheder herunder Basisbank, Realfiction, Peytz & Co og Northmedia. Desuden fungerer han som mentor i Copenhagen Fintech.

Henrik Lönnevi, CEO Kivra

Henrik Lönnevi, CEO Kivra

Henrik Lönnevi har været administrerende direktør for Kivra siden marts 2023. Han blev valgt ind i GodEls bestyrelse i 2019 og har siden maj 2022 været formand for GodEls bestyrelse. 

Tidligere har han blandt andet haft titlen som CCO (Chief Commercial Officer) for Telias forbrugerforretning, samt CCO for forbrugerforretningen hos Tele2. Derudover har han været ansvarlig for etableringen af svensk aktivitet for elhandelsselskabet Telinet.

Kundecases

Kundecase Scandic

Automatisering har frigjort tid og øget datasikkerheden

Oplev, hvordan Scandic, Nordens største hotelkæde, har effektiviseret deres digitale posthåndtering.  

Scandics værdier er præget af omsorg, autenticitet, professionalisme og mod, hvilket afspejles i deres daglige drift og forpligtelse til at skabe enestående oplevelser for deres gæster. 

Vær med, når vi sammen med Gitte Møberg, Finance Manager hos Scandic, præsenterer denne spændende kundecase, og deler hvordan vores løsning har automatiseret Scandics processer, frigjort tid og øget deres datasikkerhed. 

Kundecase Telia

Partnerskab har været drivkraften bag ny digital udvikling

I løbet af blot få år har Telia udviklet sig fra en traditionel teleoperatør til en moderne medie- og teknologivirksomhed. Telia Finland er en pioner inden for digitalisering af fakturering, og samtidig fortsætter de med at finde nye måder at fremme digital transformation på. 

Hør mere om Telias strategiske partnerskab med PostNord Strålfors, når vi byder velkommen til Pasi Tolvanen, Senior Manager hos Telia. Han vil fortælle mere om, hvordan dette partnerskab ikke blot har muliggjort høj kvalitet inden for fakturering og kundeservice, men også har været drivkraften bag ny digital udvikling. 

Kundecase Frende Forsikring

Effektivisering af dokumenthåndtering

Enestående kundeservice, innovativ teknologi og fokus på kundernes behov har placeret Frende Forsikring i spidsen inden for forsikringsbranchen. 
 
Frende Forsikring har opbygget en imponerende kundebase med over 250.000 kunder og topper listen i Norges største kundeserviceundersøgelse i 2023 (KSindeks). 

En stor udfordring inden for forsikringsbranchen er håndteringen af et stort antal dokumenter, der skal sendes til kunderne. Vi får besøg af Kristoffer Schmidt, Business Developer, og Truls Langeland System Responsible, fra Frende Forsikring, som har effektiviseret deres dokumenthåndtering med hjælp fra PostNord Strålfors. 

Se indhold fra tidligere Summits

SCS-2022_16-9.jpg

Smarter Communication Summit 2022

Den 25. oktober blev årets Smarter Communication Summit 2022 afholdt med temaet "Rethink". Du kan nu se alle videooptagelser fra keynotes, kundecases og partnere og få inspiration til at gentænke kundekommunikation, betalingsløsninger og kundeinteraktion.

SCS2021_BrandImage_1080x608_8.jpg

Smarter Communication Summit 2021

Dette års Smarter Communication Summit tiltrak mere end 1000 tilmeldte deltagere, som fulgte eventet digitalt og live på én nordisk scene og fire lokale scener. 44 forskellige oplægsholdere inspirerede ved at dele ud af deres ekspertise og erfaring inden for emnerne "Powered by Change" og "The Future of Payments".

Summit-2020_16-9.jpg

Smarter Communication Summit 2020

Den 21. oktober var premieren på en helt ny digital og nordisk oplevelse. Den nordiske ramme og online-formatet appellerede til de 900 personer, der havde tilmeldt sig dagen. Fra fem forskellige scener, en nordisk, en dansk, en svensk, en norsk og en finsk inspirerede 28 indlægsholdere på hver deres måde deltagerne med internationale og nationale perspektiver på temaet ”Connecting the dots.”