Rethink!

Rethink digital communication. Rethink payment solutions. Rethink customer interaction. 

I en digital verden er det enkle ofte det svære. Og den, der lykkes bedst med at forenkle det komplekse, vinder - både kunder og tillid. PostNord Strålfors er drevet af at hjælpe vores kunder med at hjælpe deres kunder. Sammen med vores partnere ønsker vi at skabe en digital verden baseret på kundernes behov. Det synes vi er smart. Dette er Smarter Communication Summit.

Smarter Communication Summit er et nordisk digitalt event med fem forskellige scener - en nordisk, dansk, svensk, norsk og finsk scene. Under eventet vil du blive inspireret af keynotes, kundehistorier og paneldiskussioner. Alt sammen med ét formål: at inspirere dig til nytænkning. Smarter Communication Summit 2022 er et live tv-program, hvor kunder, partnere og eksterne eksperter deler viden og indsigt. Alt sammen under ledelse af digitaliseringsekspert og iværksætter, Judith Wolst.

Tid: Tirsdag den 25. oktober fra 12:30 til 15:00
Pris: Det er gratis at deltage
Målgruppen: Dagen er til dig, der har ansvar for og arbejder med digitalisering af din kommunikation og processer


Tilmeld dig her

 

Events SCS 2022

Keynotes

Judith Wolst, keynote

Judith Wolst

Judith Wolst er iværksætter, digitaliseringsekspert, forfatter og anerkendt foredragsholder. Judith ser på digitale trends, kommunikation, det menneskelige aspekt af den digitale verden, og hvordan vi skal gribe fremtiden an. I 2018 udkom hun med bogen “Digital Panik: få koll på läget” (Digital panik: Hold styr på situationen!), der beskriver og forklarer den digitale udvikling. Judith har deltaget som digital ekspert i flere tv-programmer.

I 2022 blev hun tildelt ‘MySpeaker of the Year’ i kategorien "Future".

judithwolst.se

Jeremy White

Jeremy White

Jeremy White er senior innovationsredaktør hos Wired, det indflydelsesrige trendmagasin, der dækker de teknologier og virksomheder, der bygger fremtiden. Jeremy optræder på BBC og Sky News, og han har mere end 10 års erfaring, når det kommer til at skrive om teknologi og design. Før sin tid i Wired var Jeremy digital redaktør på Financial Times.

Jeremy er en inspirerende keynote, der taler om nye trends og teknologiske skift, der vil påvirke forbrugere såvel som virksomheder – heriblandt kunstig intelligens, Real Metaverse, FinTech, digital transformation, cybersikkerhed, automatisering, Robotics og flere.

jeremy-white.co.uk

 

I SAMARBEJDE MED

e-BoksTinkJoisto

Se indhold fra tidligere Summits

SCS2021_BrandImage_1080x608_8.jpg

Smarter Communication Summit 2021

Dette års Smarter Communication Summit tiltrak mere end 1000 tilmeldte deltagere, som fulgte eventet digitalt og live på én nordisk scene og fire lokale scener. 44 forskellige oplægsholdere inspirerede ved at dele ud af deres ekspertise og erfaring inden for emnerne "Powered by Change" og "The Future of Payments".

Summit-2020_16-9.jpg

Smarter Communication Summit 2020

Den 21. oktober var premieren på en helt ny digital og nordisk oplevelse. Den nordiske ramme og online-formatet appellerede til de 900 personer, der havde tilmeldt sig dagen. Fra fem forskellige scener, en nordisk, en dansk, en svensk, en norsk og en finsk inspirerede 28 indlægsholdere på hver deres måde deltagerne med internationale og nationale perspektiver på temaet ”Connecting the dots.”

SCS-2019_DK_Collage_16-9_2.jpg

Smarter Communication Summit 2019

Endnu en gang havde PostNord Strålfors samlet kunder og samarbejdspartner til en dag i kommunikationens tegn. Mogens Dahl-koncertsal dannede igen perfekte rammer om dagen, der bød på et tætpakket program med spændende kundecases fra offentlige myndigheder og private virksomheder samt interessante keynotes.