Events Summit 2021

Join the conversation!

Smarter Communication Summit 2021 blev afviklet som en digital og nordisk konference, hvor mere end 1000 personer havde tilmeldt sig.

44 talere delte deres internationale og nationale perspektiver på emnet "Powered by Change" på fem forskellige scener; nordisk, dansk, norsk, svensk og finsk.

Indholdet fra den nordiske scene og den danske scene præsenteres nedenfor.

Højdepunkter fra dagen

Indhold på Smarter Communication Summit 2021

Introduktion til temaet "Powered by Change"

Anna Olin Kardell byder velkommen og tager os med på en opdagelsesrejse over temaet "Powered by Change" sammen med PostNord Strålfors' administrerende direktør, Ylva Ekborn.

Keynote Jonathan MacDonald

Forbes-bidragyder og prisvindende forfatter Jonathan MacDonald giver sit perspektiv på "The Power of Change" ved at tale om "disruptiv innovation, fremtidige tendenser og hvordan man bruger forandringer til at skabe enestående forretningsmæssig og personlig succes".

Allentes brand rejse

Hør Allente forklare om fusionen mellem Canal Digital og Viasat og virksomhedens nye nordiske brand – og dertil hvordan virksomheden arbejder mod at opbygge en stærk brandposition i Norden, og opnår succes med at finde synergier i en række processer såsom virksomhedens faktureringssystem.

3D print og bæredygtig supply chain

Få indblik i hvordan den verdens førende elevator- og rulletrappeproducent, Otis Elevator Co, bruger 3D print til at danne reservedele, og hvordan dette er med til at skabe en mere bæredygtig forsyningskæde. 

Paneldebat om "The future of Payments"

Antallet af betalingsløsninger og finansielle tjenester er steget kraftigt de senere år. Hør førende nordiske eksperter fortælle om fremtidens betalingsløsninger og visionen bag P27 Nordic Payments projektet.  

Ylva Ekborn afslutter det nordiske program

Administrerende direktør, Ylva Ekborn, opsummerer indsigter og tendenser formidlet af talerne på det nordiske program.

Introduktion til det danske program

Moderator Lise Ørtoft og Managing Director Martin Nyberg byder velkommen og præsenterer programmet på den danske scene.

Telias digitale rejse

Telia Denmark arbejder målrettet med at digitalisere hverdagen for både virksomheden og dens kunder. Digitalisering, simplificering, kundeoplevelse og grøn omstilling er nøgleordene, der beskriver Paperless Billing-projektet, som Telia implementerer i slutningen af året.

Hvordan ændres Digital Post-markedet, når NgDP går i luften?

Næste generation Digital Post (NgDP) bliver lanceret den 30. november 2021. Ved dette indlæg giver vi indblik i, hvordan myndigheder kan høste nogle af fordelene ved NgDP, og således skabe en bedre service med deres digitale kommunikation.

Scrive skaber forandringer med teknologi

I over et årti har Scrive været blandt pionererne i den hurtige, digitale omskiftelige verden. Scrive-teamet blev for nyligt udvidet, da Scrive opkøbte esignatur, som nu konsoliderer markedet for e-underskriftsløsninger i Danmark. I dette oplæg vil Aiman Rafii give sin indsigt i, hvordan forandringer er nødvendige for fortsat at styrke kunderelationen samt organisationens videreudvikling.

e-Boks om vejen til større åbningsrater

e-Boks har gennem 20 år opbygget omfattende viden om brugeradfærd og digitale tendenser, og med det afsæt hjælper e-Boks sine kunder med at forenkle og forbedre deres forretningsgange. I dette indlæg vil Kim Konstantin Sølbeck fortælle, hvordan I kan styrke jeres selvbetjeningsunivers med e-Boks.

Forandringer set fra sikkerhedsafdelingens perspektiv

Henning Mortensen har gennem en årrække været en markant stemme i den danske sikkerhedsdebat. Mortensen giver her indblik i den forandring, som sikkerhedsorganisationer udsættes for i disse år, og ligeledes den forandring som sikkerhedsorganisationer bidrager til forretningen med.

Opsummering af Lise Ørtoft og Martin Nyberg

Moderator Lise Ørtoft og Managing Director Martin Nyberg opsummerer dagen.

Summit-2021_Sponsors-DK_1080.png