Summit-2020_Hero_3-1.jpg

Smarter Communication Summit 2020, nu virtuelt & nordisk

Vi går hele vejen i år, når vi omdanner Smarter Communication Summit til en virtuel oplevelse fra start til slut. I stedet for at tale om digitalisering praktiserer vi den med virtuelle live-debatter, interviews, keynotes og interaktionsmuligheder.

Du kan følge med fra hjemmekontoret eller samles på kontoret med kollegaer, når eventet kører i alle nordiske lande samme dag. Keynote sessioner vil være på engelsk og tilgængelige for alle, mens kundecases og lokale speakere vil være på lokale sprog.

Temaet i år er ”Connecting the dots”, fordi kundeloyalitet i fremtiden bestemmes af evnen til at styrke den digitale dialog i alle kontaktpunkter med dine kunder. Med digital dialog på rette tid og sted skaber du værdi for dine kunder og opbygger loyalitet.

En af vores keynote er Alex Hunter, Virgin Groups tidligere Head of Digital, som vil fortælle om nye, digitale kommunikationsredskaber og -løsninger.

Tid: Onsdag den 21. oktober 
Sted: Linket kommer
Pris: Det er gratis at deltage
Målgruppen: Dagen er til dig, der har ansvar for ­og arbejder med kundeoplevelser og/eller digitalisering af din kommunikation


Tilmeld dig her

Events SCS 2020

Program

Hele programmet bliver kommunikeret i august.

Keynotes

Alex Hunter

Alex Hunter

Incredible customer experience in the 21 st-century

Hvordan konverterer du en tilfældig besøgende til en livslang kunde? Branding-ekspert og business angel Alex Hunter har hjulpet nogle af verdens største organisationer med at skabe brandloyalitet og formidable kundeoplevelser ved at mixe start-up kreativitet med nye teknologier. I sin keynote afdækker Alex Hunter psykologien bag loyalitet og afslører, hvordan du holder dine kunder glade.

Alex Hunter, CX ekspert og tidligere Global Head of Digital for Virgin Group, ansvarlig for Virgin brandets globale digitale strategi og Sir Richard Bransons personlige digitale strategi.

Ole Petter Nyhaug

Ole Petter Nyhaug

"Når mennesker møder teknologi"

Ole Petter Nyhaug er en anerkendte oplægsholdere inden for markedsanalyse, innovation, tendender og forbrugermagt. Ole Petter brænder for at hjælpe virksomheder med at finde og dokumentere nye markedsmuligheder baseret på forbrugerindsigt og innovative metoder.

Ole Petter Nyhaug er Partner og Kreativ Manager for Opinion AS, Norges største analysefirma inden for markedsanalyse og forbrugerindsigt. Opinion er medlem af Global Network for Research, et netværk af uafhængige og etablerede analysebureauer i hele verden, blandt andet i Skandinavien.

Foto: Hampus Lundgren/NHO

Tilmelding

Tilmeld dig allerede nu for at sikre dig en plads! Du har også muligheden for at tilmelde en kollega.


Tilmeld dig her


Har du spørgsmål? Kontakt os på marketing.event@stralfors.dk.

Vi glæder til at se dig,

Med venlig hilsen,
Martin Nyberg,
General Manager, PostNord Strålfors Danmark

 

I SAMARBEJDE MED

eBoks