Summit-2020-CPH_3-1_6-okt.jpg

Invitation til Smarter Communication Summit 2020

I år tager Smarter Communication Summit afsæt i temaet ”Connecting the dots”, fordi kundeloyalitet i fremtiden bestemmes af evnen til at styrke den digitale dialog i alle kontaktpunkter med dine kunder.

Vi inviterer dig til en spændende formiddag, hvor du blandt andet møder Virgin Groups tidligere Head of Digital, Alex Hunter, og hører om nye, digitale kommunikationsredskaber og -løsninger.

Kend dine kontaktpunkter gennem hele kunderejsen, forbind dem hensigtsmæssigt og udnyt data klogt. Med digital dialog på rette tid og sted skaber du værdi for dine kunder og opbygger loyalitet.

Hos PostNord Strålfors arbejder vi hver dag for bedre digital dialog i danske og nordiske virksomheder. På Smarter Communication Summit deler vi viden og erfaringer, så du får inspiration til at kommunikere smartere med dine kunder.

Tid: Tirsdag den 6. oktober fra 08:30 til 12:30 med efterfølgende frokost.
Sted: Mogens Dahls Koncerthus, Snorresgade 22, 2300 København.
Find vej: Kort på Google Maps
Pris: Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.
Målgruppen: Dagen er til dig, der har ansvar for ­og arbejder med kundeoplevelser og/eller digitalisering af din kommunikation.


Tilmeld dig her

Events SCS 2020

Program

Hele programmet bliver kommunikeret i august.

Keynotes

Alex Hunter

Incredible customer experience in the 21 st-century

v/ Alex Hunter, CX ekspert og tidligere Global Head of Digital for Virgin Group, ansvarlig for Virgin brandets globale digitale strategi og Sir Richard Bransons personlige digitale strategi.

Hvordan konverterer du en tilfældig besøgende til en livslang kunde? Branding-ekspert og business angel Alex Hunter har hjulpet nogle af verdens største organisationer med at skabe brandloyalitet og formidable kundeoplevelser ved at mixe start-up kreativitet med nye teknologier. I sin keynote afdækker Alex Hunter psykologien bag loyalitet og afslører, hvordan du holder dine kunder glade.

Gustaf Josefsson Tadaa

Digitalisering skaber nye forventninger

v/ Gustaf Josefsson Tadaa, futurist og entreprenør

Digitaliseringen har bragt os tættere på hinanden og holder os forbundet hvert minut døgnet rundt. Men hvordan skal vi som virksomhed og menneske håndtere den stadigt stigende, massive strøm af data, indtryk, udtryk og ønsker? Gustaf tager os med på en inspirerende rejse, hvor han kobler filosofi og store samfundsmæssige spørgsmål med dagligdagens interaktioner med kolleger og kunder.

Tilmelding

Tilmeld dig allerede nu for at sikre dig en plads! Du har også muligheden for at tilmelde en kollega.


Tilmeld dig her


Har du spørgsmål? Kontakt os på marketing.event@stralfors.dk.

Vi glæder til at se dig,

Med venlig hilsen,
Martin Nyberg,
General Manager, PostNord Strålfors Danmark

 

I SAMARBEJDE MED

eBoks