Intro_Bannerblock

Slip for tidskrævende håndtering af kommunikationsflowet

Kommunikation fra kunder, borgere, myndigheder og virksomheder kommer i mange forskellige kanaler.

Det er en tidskrævende udfordring at indsamle alle indgående informationer og sende dem elektronisk til det rigtige system eller den rigtige modtager. 

Med PostNord Strålfors' Input Management-løsninger håndteres al din indgående kommunikation fra alle kanaler – fysiske og digitale – sikkert og automatisk. Så slipper du for at bruge kostbar tid på administration.

Få vores eksperter til at hjælpe dig
Sammen kan vi overvinde dine kommunikationsudfordringer. Du finder kontaktoplysninger til Input Management under "Kontakt os".

KONTAKT OS
Illustration_Bannerblock

Effektiv kommunikation fra alle kanaler

PostNord Strålfors' Input Management-løsninger importerer effektivt kommunikation fra alle kanaler. Meddelelserne distribueres derefter til de rigtige modtagere via sikre grænseflader, som er fuldt integrerede med dine dokumenthåndteringssystemer.

Vores Input Management-løsninger

Multichannel-IM_875px.png

Multichannel Input Management

Med Multichannel Input Management skal du ikke bruge tid på at håndtere det indgående flow med digital og fysisk kommunikation – det sker automatisk.

Scanning_Foto_875px.jpg

Scanning

Med løsningen Scanning digitaliseres fysisk kommunikation – fra breve til papirarkiver – og sendes til de IT-systemer, der skal bruge informationerne.

eArchive_875px.jpg

eArchive

PostNord Strålfors' elektroniske arkiveringssystem eArchive sikrer hurtig, fleksibel og omkostningseffektiv adgang til alle datatyper – hele døgnet.

Kundinloggning - Bg-imageblock

Kundelogin

Som aftalekunde med Input Management-løsninger har du adgang til vores sagshåndteringssystem.

LOG IND PÅ KUNDESIDER