Webinar

Webinar den 9. december
Send store ad-hoc volumener ved brug af ny Strålfors web-applikation

Myndigheder og virksomheder benytter i langt de fleste tilfælde etablerede fagsystemer til at sende udgående kommunikation til modtagerne.

I PostNord Strålfors ser vi imidlertid et fortsat stigende behov for også at kunne udsende kommunikation, der ikke fødes i et fagsystem.

Til at foretage denne form for ”ad-hoc”-forsendelser findes allerede en række afsenderklienter. Fælles for disse, ofte lokalt installerede klienter, er dog, at der typisk er en begrænsning i hvor stor volumen, der kan sendes på én og samme gang. Det bliver derfor en meget tidskrævende opgave at få store mængder forsendelser ud fra disse klienter.

For at løse netop denne udfordring, udvikler og lancerer PostNord Strålfors en ny webbaseret afsender-applikation, der gør det muligt for virksomheder og myndigheder at tilgå en online service. Denne udnytter således cloud’ens skalerbarhed og processeringskraft til håndtering af store volumener.

Tid: torsdag den 9. december kl. 09.00-10.00
Webinaret er gratis

 

Praktisk information

Du kan tilmelde dig helt frem til starten af webinaret. Skulle du være forhindret i at deltage, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel, da du vil få præsentationen og optagelsen tilsendt i en e-mail efter webinaret.

På dagen logger du på senest 5 minutter før start med det link, du modtager på e-mail, når du har tilmeldt dig - og tjek at højtaleren i din pc ikke står på mute.
 
Har du spørgsmål til indholdet på webinarerne, så kontakt os på marketing.event@stralfors.dk.

Vi glæder os til din deltagelse!