Webinar

Webinar
MitID erstatter NemID: Hvad betyder det for brugere og systemer på Strålfors Connect? 

Du kan nu se webinaret i en optaget videoversion. Se linket nedenfor.

NemID erstattes helt af MitID i sommeren 2023, hvorfor man som virksomhed og myndighed allerede nu bør påbegynde transitionen til MitID Erhverv, såfremt man i dag gør brug af Medarbejdersignaturer. 
Derudover erstattes den nuværende OCES 2 standard med den nye OCES 3 for funktionscertifikater. 
 
Strålfors Connect benytter i dag de eksisterende standarder for NemID, både til verificering af bruger, altså Medarbejdersignaturen, samt verificering af systemer: (OCES 2 Funktionscertifikaterne). 
Grundet udfasningen af NemID, vil man som kunde på Strålfors Connect i løbet af første halvår 2023 derfor også kunne gøre brug af MitID Erhverv og den nye OCES 3-standard. 
 
På dette webinar gennemgår vi derfor hvordan transitionen i Strålfors Connect kommer til at forløbe, og hvad det konkret betyder for jer, der har brugeradgang til Connect Portalen via Medarbejdersignatur. 
Derudover vil vi også komme ind på, hvad det betyder for de af jeres fagsystemer/applikationer der integrerer til Strålfors Connect. 

Modtag link til webinar

Skriv oplysningerne i formularen og modtag webinarets link.* Obligatoriske oplysninger

 
 

Praktisk information

Du kan tilmelde dig helt frem til starten af webinaret. Skulle du være forhindret i at deltage, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel, da du vil få præsentationen og optagelsen tilsendt i en e-mail efter webinaret.

På dagen logger du på senest 5 minutter før start med det link, du modtager på e-mail, når du har tilmeldt dig - og tjek at højtaleren i din pc ikke står på mute.
 
Har du spørgsmål til indholdet på webinarerne, så kontakt os på marketing.event@stralfors.dk.

Vi glæder os til din deltagelse!