Webinarer_Hero_3-1_3.jpg

Tilmeld dig vores Omnichannel webinarer

Webinarerne er gratis og varer ca. en time, og er oplagte for virksomheder og offentlige myndigheder, der modtager og distribuerer dokumenter enten via fjernprint, digital Post eller e-Boks.

Aktuelle webinarer
Webinars

Praktisk information

Du kan tilmelde dig helt frem til starten af webinaret. Skulle du være forhindret i at deltage, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel, da du vil få præsentationen og optagelsen tilsendt i en e-mail efter webinaret.

På dagen logger du på senest 5 minutter før start med det link, du modtager på e-mail, når du har tilmeldt dig - og tjek at højtaleren i din pc ikke står på mute.
 
Har du spørgsmål til indholdet på webinarerne, så kontakt os på marketing.event@stralfors.dk.

Vi glæder os til din deltagelse!

Aktuelle webinarer

shutterstock_1022607151_wide.jpg

Forberedelse til Næste generation Digital Post (webinar #2)

I løbet af sommeren 2021 lancerer Digitaliseringsstyrelsen (i samarbejde med Netcompany) den nye digitale post-version ’NgDP’.
Løsningen kan allerede i denne sommer 2020 afprøves i testmiljø blandt danske myndigheder.

På webinaret får du et teknisk indblik i de tiltag der bliver gjort under NgDP, samt hvilke konsekvenser det har for din myndigheds kommunikation til Digital Post.

Ydermere fortæller vi også hvordan vi hos PostNord Strålfors kan hjælpe jer med at komme godt fra land med NgDP, herunder hvordan vi med Connect-platformen kan hjælpe jer med nogle af de konverteringsopgaver, som I givetvis vil stå overfor som dansk myndighed i løbet af de næste par år.

Webinaret er nummer 2 i en række, hvor vi overordnet fortæller om NgDP og hvordan PostNord Strålfors kan hjælpe jer inden for digital kommunikation.

De gratis webinar afholdes tirsdag den 31. marts kl. 9:00-10:00 og torsdag den 2. april kl. 9:00-10:00

Digitale-underskrifter.jpg

e-Boks webinar - Digitale Underskrifter

Oplever du at det er besværligt at indhente underskrifter på aftaler?

Så gør underskrifterne digitale. Deltag i webinaret om Digitale Underskrifter i e-Boks og se hvordan du kan øge omsætningen, opnå flere besparelser og samtidig bibeholde den juridiske sikkerhed.

 

Det gratis webinar afholdes tirsdag den 31. marts kl. 9.30-10.30

Betaling-uden-logo_16-9.jpg

e-Boks webinar - Effektiv Betaling af faktura

Når betalinger ikke kommer til tiden, er det sjældent bevidst fra dine kunders side - ofte er der bare tale om en forglemmelse.

Med e-Boks Betalingløsning giver du dine kunder mulighed for at betale regningerne direkte i e-Boks. Når betalingsdatoen nærmer sig, sendes der en påmindelse. Rykkeproceduren er ligeledes automatiseret i e-Boks løsningen og sikrer en bedre betalingsrate og højere cashflow.

Det gratis webinar afholdes torsdag den 2. april kl. 9.30-10.30

Portalløsning uden logo-16-9.jpg

e-Boks webinar - Portalløsning

Har du også begrænset succes med at få dine kunder ind på ”Min Side”?

Lær hvordan du kan kombinere virksomhedens egen kundeportal/online univers med e-Boks.

Giv jeres kunder de fordele, der er ved at have alt samlet i e-Boks samtidig med, at I beholder kunderne i jeres univers.

Det gratis webinar afholdes torsdag den 16. april kl. 9.30-10.30