Sikre løsninger til inkassobranchen

Kredithåndterings- og inkassovirksomheder er nødt til at overholde de forskellige landes lovgivninger. Ellers risikerer de at miste deres autorisation. PostNord Strålfors' kommunikationstjenester gør det nemmere at overholde reglerne uden at gå på kompromis med kvaliteten.  

Kontakt os

Brancher Finance / Forsikring

Reducér risici i den stærkt regulerede branche 

Kredithåndterings- og inkassovirksomheder er nødt til at overholde reglerne og sørge for, at hele kæden lige fra indgående og udgående kommunikation til modtagelse er sikker. Hvis det mislykkes, kan man risikere lækkede personoplysninger, bøder og at miste autorisationen til at drive inkassovirksomhed. 

Men det kræver ikke kun en intern forståelse. Det er mindst lige så vigtigt, at kredithåndterings- og inkassovirksomhedernes samarbejdspartnere forstår betydningen af databeskyttelse, og at de også overholder reglerne. 

Strålfors samarbejder i Danmark og resten af Norden med store kunder, der håndterer store mængder særligt følsomme oplysninger. Vi opbevarer og håndterer disse data inden for EU/EØS, opretholder en passende datasikkerhed og arbejder aktivt på at implementere de krav, der følger af de enkelte landes love og regler.  

Vores kommunikationstjenester inden for både fysisk og digital kommunikation hjælper vores samarbejdspartnere med at opretholde en høj datasikkerhed og levere indgående og udgående kommunikation hurtigt, sikkert og omkostningseffektivt. Sammen reducerer vi risici og træffer forebyggende foranstaltninger for at sikre data.  

Strikt compliance-program

Effektivt compliance-program 

PostNord Strålfors har et effektivt compliance-program, der sikrer informationssikkerhed og korrekt håndtering af kundedata.  

Læs mere om Compliance

Så kan inkassobranschen minska riskerna i dataskyddet

Sådan kan inkassobranchen reducere risici i forbindelse med databeskyttelse  

Johan Stevenberg, databeskyttelsesrådgiver i PostNord Strålfors, giver sine tre vigtigste tips til at undgå overtrædelse af love og regler inden for databeskyttelse. 

Læs mere om Johans tips

 
ISO 27001 skyddar mot IT-brott

ISO 27001 beskytter mod IT-kriminalitet 

Vores ISO 27001-certificering sikrer proceshåndtering, risikostyring og giver et overblik, der garanterer IT-sikkerheden for vores kunder.  

Læs mere om vores ISO 27001-certificering

ISO 27001 beskytter mod IT-kriminalitet

Garanti for høj IT-sikkerhed med centrale certifikater

PostNord Strålfors følger de love og krav, som gælder i de respektive lande. Udover dette minimumkrav har forskellige virksomheder mange varierende kundekrav og standarder at leve op til. Nedenfor findes centrale certifikater som PostNord Strålfors' forskellige arbejdsområder omfatter.

Vores certifikater 

 
Klaus-Dalby_585px_Bg-Grey-WG1.jpg
Klaus Dalby
Business Area Manager (finanssektoren), PostNord Strålfors

Vil du vide mere om, hvordan du kan gøre jeres kommunikation mere omkostningseffektiv og sikker – og opfylde branchens krav? Kontakt os, så fortæller vi mere.

+45 60 40 66 09
klaus.dalby@stralfors.dk

Inspiration

Lowell_16-9.jpg

Lowells løsning revolutionerer branchen

Lowell satser på udvikling af digitale tjenester. Et af de vigtigste initiativer er at tilbyde enkle og hurtige tjenester direkte til mobiltelefonen. – Vi vil gerne være førende i branchen, og derfor skal vi hele tiden finde nye måder at give vores kunder de bedste løsninger på, siger Jens Lindeblad, Head of Digital & Innovation i Lowell.

Sådan kan inkassobranchen sikre bedre databeskyttelse

Sådan kan inkassobranchen sikre bedre databeskyttelse

Kredithåndterings- og inkassovirksomheder håndterer store mængder særligt følsomme personoplysninger om gældsforhold og skal derfor have kendskab til de lokale love og regler i branchen. Hvis databeskyttelsen er utilstrækkelig, risikerer man bøder og i værste fald at miste sin autorisation til at drive inkassovirksomhed og dermed sine indtægter.