The Future of Payment

Betalingsløsninger og andre finansielle tjenester er steget kraftigt i omfang de senere år. Der findes flere leverandører og bedre og mere sikre løsninger end nogensinde før.

Eksperter, kundehistorier & løsninger Har du brug for hjælp?

På den side kan du finde flere interviews med førende nordiske eksperter inden for betalingsløsninger, læse kundecases og spændende inspiration til forskellige løsninger og tendenser.

Med Payment Management fjerner PostNord Strålfors kompleksiteten i digital fakturabetaling. Vi hjælper virksomheder med at digitalisere deres faktura-flows og imødekomme deres forbrugeres behov.

Har du brug for hjælp til at komme i gang? Kontakt vores eksperter, så finder vi sammen de betalingsløsninger, der passer bedst til din virksomhed.

Mød vores ekspert panel indenfor Payment

Expert_Danske-Bank_Tim-Wolff-Jacobsen_16-9.jpg

P27 Nordic Payments - Fremtidens finansielle motorvejsnet

Så nemt som at sende en SMS. Det er P27-samarbejdets vision for betaling på tværs af landegrænser. Det fællesnordiske samarbejde står bag udviklingen af en ny, nordisk betalingsinfrastruktur, der skal styrke handelen mellem de nordiske lande. Tim Wolff Jacobsen som er Senior Vice President, Head of Payments ved Danske Bank og Danske Banks repræsentant i P27 Nordic Payments taler om projektet.

Expert_MobilePay_Casper-Hoigaard_16-9.jpg

MobilePay – Vi er sat i verden for at simplificere

MobilePay er i dag en fast app på næsten alle mobiltelefoner, og de færreste kan forestille sig en hverdag uden MobilePay. App’en benyttes af 4,3 mio. brugere i Danmark. Undersøgelser viser, at MobilePay muligvis er den mest benyttede mobilbetalingsløsning i verden målt på antal årlige betalinger pr. indbygger. 

Expert_Visa_Eilin-Schjetne_16-9.jpg

Fra kontantløs betaling til kontaktløs – sådan ændrer betalingsmønstrene sig i Norden

Går du stadig rundt med en tegnebog om fem år? Formentlig ikke. Den digitale teknologi giver mulighed for nye kontaktløse betalinger, der bedre kan integreres i købsoplevelsen, mener Eilin Schjetne, Product Director for Norden og Baltikum i Visa.

Inspiration, webinars og løsninger indenfor Payment

Lowell_16-9.jpg

Kundehistorier

Læs vores kundecases og hør hvordan de har anvendt PostNord Strålfors som partner til at forbedre deres faktureringsprocess og opbygge en bedre kundeoplevelse - og i sidste ende en bedre forretning.


paper-invoice-puff-16-9.jpg

Vores betalingsløsninger

Vi tilbyder en bred vifte af de mest udbredte løsninger til fakturabetaling, som sikrer, at virksomheder får betaling til tiden. På den måde forbedres cash-flow samtidig med, at kundeoplevelsen styrkes.


Markedstendenser Omnichannel FinTech

Den enkle vej til smartere fakturering

Har du nogensinde tænkt på, hvilke betalingsløsninger du tilbyder dine kunder?
Gør du det nemt for dem? Og hvad er alternativerne?

Vi samarbejder med Nordens førende leverandører indenfor betalingsløsninger for at kunne tilbyde de alternativer, der bedst passer til din virksomhed, dit marked og dine kunders behov.

– Vi hjælper allerede mange virksomheder med at få betalt til tiden og samtidig forbedre deres kundeoplevelser siger Giovanni Belli, Head of Business Development hos PostNord Strålfors.

Betalingsløsninger i Omnichannel

Vores Payment Management-løsninger er udviklet med et Omnichannel-perspektiv, så du nemt kan lade dine kunder beslutte, hvordan, hvor og hvornår de vil betale deres faktura.

Giovanni Belli, Head of Business Development hos PostNord StrålforsGiovanni Belli, Head of Business Development hos PostNord Strålfors.– Vi synes, at betaling af fakturaer skal være så enkel og sikker, som den er effektiv. Med vores løsninger indenfor Payment Management har vi fjernet kompleksiteten af ​​digital fakturering. Det betyder også, at vores kunder kan bruge al deres tid på at opbygge en bedre kundeoplevelse - og i sidste ende også en bedre forretning, siger Giovanni Belli.

Flere og flere foretrækker at betale i digitale kanaler som MobilePay. Disse løsninger gør betalinger hurtigere og nemmere, men digital fakturering er også en kompleks proces, der kræver integration af flere forskellige løsninger, datastrømme og høj sikkerhed.

– I dag er der mange betalingsløsninger til fakturering. Samtidig har hver kunde sine unikke præferencer. Hvis fakturaen ikke passer til kundens ønsker, kan det føre til ubesvarede betalinger, dyre påmindelser, lavere cash flow og i sidste ende også en dårlig kundeoplevelse, siger Giovanni Belli.

Har du brug for hjælp til at komme i gang?

Med Payment Management fjerner PostNord Strålfors kompleksiteten i digital fakturabetaling. Vi hjælper virksomheder med at digitalisere deres faktura-flows og imødekomme deres forbrugeres behov. Kontakt vores eksperter, så finder vi sammen de betalingsløsninger, der passer bedst til din virksomhed.

Kontakt os