Digital Post

Næste generation Digital Post (NgDP) er gået live den 21. marts 2022.

Få hjælp til at håndtere Digital Post.

Tilmeld dig webinar Tilmeld dig vores nyhedsbrev
shutterstock_1414526963-16-9.jpg

Fordele ved MeMo-formatet til Digital Post

Sådan kan din organisation anvende og høste fordele ved MeMo-formatet til Digital Post (for afsendersystemer)

NgDP-ikke hente digital post-16-9.jpg

Kan du ikke længere hente og fordele Digital Post fra offentlige myndigheder?

Næste generation Digital Post (NgDP) er gået live den 21. marts 2022, hvilket betyder markante ændringer for din virksomhed, når I skal arbejde med den Digitale Post, som I modtager fra offentlige myndigheder.

Webinars_16-9_1.jpg

Digital Post/NgDP webinarer

PostNord Strålfors afholder flere webinarer om Næste generation Digital Post (NgDP), hvor vi deler vores viden om de nye muligheder, der åbner sig, og kommer med gode råd til, hvordan I som myndighed kan komme bedst muligt i gang med den nye digital post-løsning.

16-9_Connect.jpg

Vores løsninger

PostNord Strålfors kan hjælpe jer med et automatiseret flow for indgående kommunikationskanaler på modtagersiden eller sikker afsendelse via MeMo-format på udgående kommunikation.

 


erp concept-16-9.jpg

Hvad er MeMo-formatet?

I forbindelse med NgDP er der blevet udviklet en ny fælles offentlig datastandard til afsendelse og modtagelse af meddelelser. Standarden kaldes for MeMo. Hvad er MeMo-formatet? Hvilke fordele med MeMo-formatet?

Helle og Kenneth.jpg

Kontakt os

Kontakt vores dedikerede salgsteam og få hjælp med løsninger målrettet til offentlige myndigheder.

Hvordan ændres Digital Post-markedet, når NgDP går i luften?

Næste generation Digital Post (NgDP) bliver lanceret den 21. marts 2022. Ved dette indlæg giver vi indblik i, hvordan myndigheder kan høste nogle af fordelene ved NgDP, og således skabe en bedre service med deres digitale kommunikation.

Naeste-generation-Digital-Post_16-9.jpg

Paneldiskussion omkring NgDP

Sarah Kirkeby fra Digitaliseringsstyrelsen og Jan Winther fra Netcompany deltog på Smarter Communication Summit, hvor de fortalte om baggrunden for Næste generation Digital Post (NgDP) og gav en status på implementeringen.

Giovanni-Belli_16-9.jpg

NgDP: Er det reelt et generationsskifte?

Arbejdet med Danmarks nye digitale postløsning er godt i gang. Næste generation Digital Post kalder Digitaliseringsstyrelsen det, men hvori ligger det ”næste”, og hvad betyder det for dig? Hvordan kan du forberede dig? Læs artikel med Giovanni Belli, Head of Business Development