NgDP_Hero-banner_3-1.jpg

Næste generation Digital Post

Næste generation Digital Post går live til november 2021.

Få hjælp til at komme sikkert i gang.

Tilmeld dig webinar
Webinars_16-9_1.jpg

NgDP webinarer

PostNord Strålfors  holder flere webinarer om Næste Generation Digital Post (NgDP), hvor vi deler vores viden om de mange ting der skal ske og kommer med gode råd til, hvordan man som myndighed bedst kan forberede sig til omstillingen.

 

16-9_Connect.jpg

Vores løsninger

PostNord Strålfors kan hjælpe jer med at komme sikkert i gang, hvad enten myndigheden ønsker et automatiseret flow for indgående kommunikationskanaler på modtagersiden eller sikker afsendelse via MeMo-format på udgående kommunikation.

 


Naeste-generation-Digital-Post_16-9.jpg

Paneldiskussion omkring NgDP

Sarah Kirkeby fra Digitaliseringsstyrelsen og Jan Winther fra Netcompany deltog på Smarter Communication Summit, hvor de fortalte om baggrunden for Næste generation Digital Post (NgDP) og gav en status på implementeringen.

Giovanni-Belli_16-9.jpg

NgDP: Er det reelt et generationsskifte?

Arbejdet med Danmarks nye digitale postløsning er godt i gang. Næste generation Digital Post kalder Digitaliseringsstyrelsen det, men hvori ligger det ”næste”, og hvad betyder det for dig? Hvordan kan du forberede dig? Læs artikel med Giovanni Belli, Head of Business Development

SaaS_16-9.jpg
Jesper-circular3.png

Software as a Service

Er du indkøber eller beslutningstager ift. IT og digital kommunikation hos en dansk myndighed eller virksomhed, og har du overvejet hvorvidt I skal investere i jeres helt egen software eller købe jer ind på en eksisterende service? Herunder er listet og beskrevet fire fordele med en SaaS-løsning for dig som kunde!

Vil du vide mere?

Book et møde med en af vores konsulenter, der alle har stor erfaring i løsninger til den private og offentlige sektor.