Vi leverer kommunikationsløsninger på modtagernes betingelser

Leverancerne fra PostNord Strålfors bliver ikke anderledes fremover. Bare endnu stærkere.
Vi er og bliver virksomheden, der leverer kommunikationsløsninger i verdensklasse, samtidig med at vores tilbud bliver styrket betydeligt i et klart og strategisk samarbejde med hele PostNord.

access-stralfors_875x580_2jpg.jpg

Vi tilbyder en bred palet af servicer inden for såvel markedskommunikation som administrativ kommunikation. Fra og med nu er vi med dig hele vejen fra analyse og strategi, via datahåndtering og optimering af budskaber og kanaler, til effektiv distribution.

PostNord Strålfors er en stærk aktør inden for digital kommunikation. Vi udvikler og tilbyder kommunikationsløsninger til virksomheder med mange kunder. Vores kernekompetence er at kunne håndtere store mængder variable data og distribuere dem til rette person, i rette kanal, på rette tidspunkt. I praksis betyder det, at vi hjælper vores kunder med at opbygge stærke relationer til deres kunder. Dette foregår stadig hyppigere i flere kanaler og ved hjælp af automatiseret og personaliseret kommunikation.

For PostNord Strålfors indebærer et stærkere samarbejde med PostNord nye muligheder, når vi sammen med vores kunder og samarbejdspartnere søger fremtidens løsninger. Og det bliver allerbedst, når vi kan være med fra starten og få et samlet greb om alle udfordringer. Så bliver resultatet en kundeunik og effektiv løsning, hvor vi i fællesskab udforsker alle teknikkens muligheder.

PostNord Strålfors er og forbliver en aktør, som altid tænker kommunikation på modtagerens betingelser. Så lad endelig høre fra dig. Nu kan vi hjælpe dig med at imødekomme betydelig flere kommunikationsbehov, end vi nogensinde før har kunnet.